BOGADENT ENCIMSKA DENTALNA KREMA MINT 75 ml

Domov/Psi/Nega/Dentalna nega/BOGADENT ENCIMSKA DENTALNA KREMA MINT 75 ml

BOGADENT ENCIMSKA DENTALNA KREMA MINT 75 ml

Na zalogi

6.99

Quantity:
Sku: UBO0700

Zmanjša nalaganje zobnega kamna

Deluje proti zobnih oblogam

Preprečuje slab zadah

Z encimskim kompleksom

Ni nevarna za zaužitje

 

Preprečuje nalaganje zobnih oblog, varuje dlesni in zobe, preprečuje slab zadah.
Inovativna formula z encimskim kompleksom GOD/LOX preprečuje nastanek zobnih oblog, pomirja dlesni in preprečuje slab zadah. Vsebuje aktivne sestavine, ki vežejo nase kalcijeve kristale in na ta način preprečujejo nalaganje zobnih oblog, iz katerih kasneje nastane zobni kamen.
Vašemu psu zaužitje paste ne bo škodilo.
Navodila za uporabo: Navadite vašega psa že zgodaj na čiščenje zob in ustno higieno na nežen in prijeten način. Pričnite z malo zobne paste na začetku in nato povečajte količino, ko se pes navadi na uporabo. Encimi v izdelkih razgrajujejo mehke zobne obloge in tako bistveno skrajšajo čas in zmanjšujejo potrebo po mehanskem čiščenju.
Za optimalen rezultat uporabite zobno pasto v kombinaciji z Bogadent Ergo Dual zobno ščetko ali Bogadent silikonskim ali antibakterijskim naprstnikom.
Zobovje je potrebno čistiti vsaj 3 minute na dan, vključno s skrbnim ščetkanjem medzobnih prostorov in zobnih vratov.
Sestavine: sorbitol, celulozni gumi, alkil polyclycosid, silicijev dioksid, ekstrakt mete, encimi, tetranatrijev pyrofosfat.

 

Back to Top
Košarica
0

Your cart is empty.

Vrni se v trgovino
Dodano v košarico
Obvestilo o piškotkih

Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani. Z brskanjem po tej spletni strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Več <a href="https://ofi.si/pravilnik-o-zasebnosti/">tukaj</a>.