DOG PARASITICIDE SHAMPOO 200 ML

Domov/Mačke/Antiparazitni izdelki/DOG PARASITICIDE SHAMPOO 200 ML

DOG PARASITICIDE SHAMPOO 200 ML

Na zalogi

9.90

Quantity:
Sku: 150060

Za pse in mačke

Učinkovito deluje proti ušem, bolham in klopom

Vsebuje tetrametrin

Pakiranje: 200 ml

Dog parasiticide shampoo je tekoči šampon za pse in mačke, ki učinkovito deluje proti zunanjim zajedalcem (uši, bolhe, klopi).

Dlako živali zmočite s toplo vodo. Količina nanosa šampona naj bo približno 20 ml za žival, ki je težka 10 kg oz. 2ml/kg. Šampon z masažo enakomerno in temeljito porazdelite po dlaki. Izogibajte se oči. Učinkovati začne takoj. Pustite delovati 10 minut, nato ga temeljito sperite s toplo vodo. Dlako posušite s fenom ali pustite, da se posuši naravno.
Če se na koži živali pojavijo simptomi draženja, šampon prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem. V primeru preobčutljivosti kot insekticid uporabite drug izdelek. Ni za pse in mačke mlajše od 2 mesecev.

Vsebuje: Tetrametrin 1g/l.

Pozor: H319  Povzroča hudo draženje oči. EUH208  Vsebuje Parfum AIR FRAICHEUR. Lahko povzroči alergijski odziv. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P103  Pred uporabo preberite etiketo. P264  Po uporabi temeljito umiti roke. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313  Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
SAMO ZA ZUNANJO UPORABO!
Back to Top
Košarica
0

Your cart is empty.

Vrni se v trgovino
Dodano v košarico
Obvestilo o piškotkih

Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani. Z brskanjem po tej spletni strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Več <a href="https://ofi.si/pravilnik-o-zasebnosti/">tukaj</a>.